Borst Maritiem B.V. © 2013

Home EN

Over Borst Maritiem

Borst Maritiem is een initiatief van Corné Borst die na een aantal leerzame jaren bij een classificatie maatschappij besloten heeft ondernemer te worden om zijn opgedane kennis creatiever en effectiever te gaan inzetten bij het ontwerpen van schepen.


Ervaring

Na ervaring te hebben opgedaan bij een scheepsbouwkundig ontwerpbureau en een scheepswerf ben ik in dienst getreden bij Lloyd’s Register EMEA en heb ik gewerkt als Assistent Surveyor, Surveyor en Surveyor in Charge op het Design Support Office in Rotterdam.

Mijn werkzaamheden bestonden uit: het beoordelen van constructieve aspecten van binnenvaartschepen, zoals tankers, drogelading-schepen, veerponten, duwbakken en duwschepen evenals het afgeven van stoffenlijsten voor tankschepen, adviseren van klanten en  opleiden van nieuwe medewerkers.  

In mijn laatste functie was ik verantwoordelijk voor het team dat de constructie tekeningen keurt en stoffen lijsten afgeeft voor binnenvaartschepen. Mijn ervaring en kennis op het gebied van constructies, klasse regelgeving en statutaire regelgeving zoals Lloyd’s Register’s Rules and Regulations, ROSR, ADN en de EU-Directive, is groot.


Ik ben creatief, leergierig, gedreven en sta open voor nieuwe ideeën en heb passie voor alles wat drijft.